ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Ένταση με Παγώνη – Μαυροειδάκο για τον γερανό της Αστυνομίας στην Ακαδημίας: «Αν ήταν το παιδί σας τι θα κάνατε;»

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στη Ματίνα Παγώνη και τον Στράτο Μαυροειδάκο, με αφορμή το περιστατικό με τον γερανό της Αστυνομίας που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στην Ακαδημίας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ο γγ ειδικών φρουρών Αττικής υποστήριξε πως ο οδηγός συμπεριφέρθηκε «άκρως επαγγελματικά», αναφέροντας πως έπρεπε να αναπτύξει ταχύτητα για να περάσει ανάμεσα από πλήθος, το οποίο θεώρησε πως μπορεί να τον απειλούσε.

Τότε, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ρώτησε «αν ήταν το παιδί σας εκεί και περνούσε αυτό το φορτηγό με αυτή την ταχύτητα τι θα κάνατε;».

«Tι λέτε κυρία Παγώνη. Άριστα έκανε ο συνάδελφος», είπε ο κ.Μαυροειδάκος με την κα.Παγώνη να απαντάει ότι «δεν είναι δυνατόν να περνάς με αυτή την ταχύτητα».

«Δεν υπάρχει διαδήλωση εδώ. Οταν βγαίνει ένας πεζός στο δρόμο και βγάζει κάδους ο αστυνομικούς θα διώξει τους κάδους. Ο αστυνομικός δεν πλησιάζει κανέναν πολίτη. Άκρως επαγγελματική η συμπεριφορά του», είπε ο Στράτος Μαυροειδάκος.

Έτσι, η Ματίνα Παγώνη απάντησε πως «όταν κάποιος πρέπει να πάει στο σπίτι του οι προληπτικοί δεν πρέπει να βγαίνουν και να κάνουν αυτές τις δηλώσεις, υπάρχουν ανώτατα όργανα για κάθε υπηρεσία και κρίνεται ο καθένας μας».

ΠΗΓΗ: newsbeast

Related Posts

1 of 138