ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΠΥΡΓΟΣ

Αγιασμός της πτέρυγας των ΤΕΠ της Ν. Μ. Αμαλιάδας από τον Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης Κ.Κ. Αθανάσιο Β’

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή ο αγιασμός της πτέρυγας των ΤΕΠ της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας, με τις ευχές μάλιστα για όσο το δυνατόν λιγότερα περιστατικά να κυριαρχούν.
Ειδικότερα, τον Αγιασμό πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος Β’ που ευλόγησε όλους τους χώρους του ΤΕΠ, ενώ μετά το πέρας του Αγιασμού ευχήθηκε υγεία σε όλο το προσωπικό προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του, καθώς και όσο το δυνατόν λιγότερα περιστατικά.

Σύσσωμο το διοικητικό, αλλά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρευρέθηκαν στο σημαντικό αυτό γεγονός, με την αναπληρώτρια διοικήτρια της Ν.Μ. Αμαλιάδας Μαρία Μπαχού να ευχαριστεί καθέναν ξεχωριστά για την παρουσία του και να σημειώνει πως θα κάνει ότι περνά από το χέρι της προκειμένου το νοσοκομείο να λειτουργεί όπως πρέπει και να εξυπηρετεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό τον κόσμο που έχει ανάγκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Σπύρος Πολίτης, η Διοικήτρια της Ν.Μ. Κρεστένων Αριστέα Παπαδοπούλου, καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ήλιδα 36» Ανδρέας Παπαδάκος, που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει με τις δωρεές του πως ο τομέας της Υγείας και συγκεκριμένα το νοσοκομείο της περιοχής αποτελεί τη βασική του προτεραιότητα.

Λίγο αργότερα ακολούθησε και Αρχιερατικός Εσπερινός για τη γιορτή των Αγίων Αναργύρων μέσα στο εκκλησάκι που βρίσκεται στους χώρους του νοσοκομείου.

Related Posts

1 of 273