ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Αναβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας

Απ’ την επί πολλά χρόνια εγκατάλειψη, στην ριζική αναμόρφωση και ενίσχυση περνά το Κέντρο Υγείας της Ανδρίτσαινας, με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, ν’ ανακοινώνει την αναβάθμισή του.

Η πρωτοβάθμια δομή θα ενισχυθεί με το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για την πλήρη αναβάθμιση της υλικοτεχνικής του υποδομής στο πλαίσιο της υλοποίησης σχετικού προγράμματος σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, ανοίγοντας το δρόμο για την ικανοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος της τοπικής κοινωνίας.

Την είδηση για την εκ βάθρων αναβάθμιση της υγειονομικής μονάδας, έκανε γνωστή η βουλευτής Ηλείας της ΝΔ, Διονυσία Αυγερινοπούλου, η οποία είχε τονίσει στον υπουργό, την ανάγκη στήριξής του.

«Η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας της Ανδρίτσαινας, που καλύπτει υγειονομικά περισσότερα από 50 χωριά, με τον απαραίτητο εξοπλισμό θα άρει δυσλειτουργίες στην περίθαλψη των ασθενών και θα ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας, τόσο στους μόνιμους κατοίκους της περιοχής, όσο και στους επισκέπτες της ορεινής ζώνης της νότιας Ηλείας», σχολίασε η κ. Αυγερινοπούλου.

ΠΗΓΗ:pelop.gr

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button