ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Αν Ζωγράφιζα τη Μαμά μου”- Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας στην Αμαλιάδα την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 και ώρα 11.00πμ στη Σκακιέρα

“Αν Ζωγράφιζα τη Μαμά μου”
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας στην Αμαλιάδα
την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 και ώρα 11.00πμ στη Σκακιέρα

Μια σημαντική εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στο Θεατράκι της Σκακιέρας στις 11 το πρωί, με τίτλο « Αν ζωγράφιζα τη μαμά μου», η οποία είναι αφιερωμένη στη γιορτή της μητέρας. Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Δήμος Ήλιδας, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ήλιδας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ήλιδας και το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδας.

Συμμετέχουν τα καλλιτεχνικά εργαστήρια της Αμαλιάδας ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΙΟ και το ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, με μητέρες και παιδιά να αναλαμβάνουν ρόλο ζωγράφου με εικαστικές δημιουργίες δίνοντας το δικό τους μήνυμα για τη γιορτή της μητέρας, ενώ παράλληλα θα γίνει και αποκατάσταση της τοιχογραφίας που έχει γίνει στη Σκακιέρα με θέμα την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό το οποίο μπορεί να συμμετάσχει σε όλες τις δράσεις ενώ θα διανεμηθούν άνθη για την ημέρα, μια προσφορά των επιχειρήσεων ΚΕΝΤΡΟ ΚΗΠΟΥ ΣΕΙΝΤΗ και ΜΙΧΑΛΑΣ ΦΥΤΑ από την Αμαλιάδα.

Related Posts

1 of 258