ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΩΡΑ

Αυτοψία στην γέφυρα της Βάλμης

Στην γέφυρα που ενώνει τις Π.Ε. Ηλείας και Αχαΐας και έχει υποστεί ζημιές, στην περιοχή της Βάλμης Πηνείας του Δήμου Ήλιδας, βρέθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, πραγματοποιώντας εκ νέου αυτοψία με στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων.

Λίγες ημέρες μετά τη συνάντησή του στο σημείο με προέδρους και κατοίκους των Τ.Κ της περιοχής, που χρησιμοποιούν τη γέφυρα για τις καθημερινές τους μετακινήσεις και εξυπηρετήσεις, ο κ. Γιαννόπουλος, όπως είχε υποσχεθεί, επισκέφθηκε και πάλι το σημείο, αυτή τη φορά συνοδευόμενος από τους Προϊσταμένους των Τμημάτων Δομών Περιβάλλοντος των Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων της ΠΔΕ και της ΠΕ Ηλείας, Θεόδωρο Θανασούλια και Φώτη Χριστοδουλόπουλο αντίστοιχα, και πολ. μηχανικούς της έδρας.

Με την ολοκλήρωση της αυτοψίας, κι ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχαν ήδη εξεταστεί κάποιες προτάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος, η Τεχνική Υπηρεσία θα καταλήξει άμεσα στην ενδεδειγμένη λύση, για τη θωράκιση της γέφυρας και γενικότερα της περιοχής, από την ορμητικότητα των νερών του ποταμού.

Οι όποιες παρεμβάσεις, θα ξεκινήσουν στο επόμενο διάστημα, αμέσως με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και την υποχώρηση των νερών που ποταμού, προκειμένου οι εργασίες να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Related Posts

1 of 185