ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για μεζεδάκια βρέθηκαν Μητσοτάκης – Σαμαράς στην Καλαμάτα

Σε γνωστό μεζεδοπωλείο στο ιστορικό κέντρο της πόλης, «διάσημο» για το ψητό γουρουνόπουλο, περίμενε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Στην Καλαμάτα έφτασε στις 3 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προερχόμενος από την περιοδεία του σε Αργολίδα και Αρκαδία. Σε γνωστό μεζεδοπωλείο στο ιστορικό κέντρο της πόλης, «διάσημο» για το ψητό γουρουνόπουλο, τον περίμενε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Οι δυο άνδρες γευμάτισαν μόνοι τους για περισσότερη από μια ώρα, ενώ αρκετοί ήταν οι «θαμώνες» του καταστήματος που τους πλησίασαν για να φωτογραφηθούν μαζί τους. Λίγο μετά τις 4 αποχώρησαν.

Τέλος, το καλύτερο παιχνίδι ζόμπι 2023 είναι δωρεάν
Left to Survive
Τέμπη: Έμπρακτη στήριξη 10.000 ευρώ από το Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου για την κάθε οικογένεια θανόντος της σιδηροδρομικής τραγωδίας
Ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι το 2023! Παίξε αυτό το παιχνίδι στρατηγικής.
Elvenar
by Taboola
Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Πελοπόννησο συνεχίζεται το απόγευμα, όπου στο διεθνές αεροδρόμιο, «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» θα υπογράψει τη σύμβαση για τον οδικό άξονα «Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη», ενώ στις 7:30 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, μαζί με τον Αντώνη Σαμάρα, καθώς και τους άλλους βουλευτές και στελέχη του κόμματος στο νομό.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika

Related Posts

1 of 59