ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΥΡΓΟΣ

Δήμαρχος Πύργου: Η μείωση τελών κατά 50% βοηθά τους επαγγελματίες

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, παρουσία του προέδρου του Σωματείου Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων Πύργου «Διόνυσος», Νίκου Τζαμαλή και του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Πύργου, Ηλία Ξανθούλη, σε συνέντευξή του μίλησε για την μείωση των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων, που θα δώσει σημαντική ανάσα στους επαγγελματίες όλου του δήμου.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατόπιν εισήγησης του κ. Αντωνακόπουλου για οριζόντια μείωση, κατά 50% των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων σε όλο το δήμο για τα καταστήματα εστίασης, τα εμπορικά και τουριστικά καταστήματα.

Αναφέρθηκε σε μια σειρά μέτρων και δράσεων που έχει ξεκινήσει και υλοποιεί η Δημοτική Αρχή τονίζοντας : «Κάναμε ως γνωστόν μια γενναία ρύθμιση οφειλών προς την ΔΕΥΑΠ. Καταργήσαμε το 30% προκαταβολή επί της οφειλής και ρυθμίσαμε σε 50 δόσεις, χωρίς προκαταβολή, με δόση 2% επί της οφειλής.

– Καταργήσαμε και το τέλος Ερυμάνθου που ήταν 40 ευρώ για κάθε επιχείρηση ανά έτος.

– Διαμορφώνουμε συνθήκες για παραγωγή εισοδήματος. Έτσι δημιουργούμε γεγονότα κυρίως πολιτισμού. Που έως τώρα ήταν πολλά και σημαντικά»

ertnews.gr

Related Posts

1 of 250