ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Πηνειού: Καρναβαλική επανεκκίνηση σε Τραγανό-Βαρθολομιό – Αποκριάτικο ξεφάντωμα στις 26 και 27 Φεβρουαρίου

Μηνύματα χαράς, αισιοδοξίας και ελπίδας φιλοδοξούν να στείλουν οι φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Δήμο Πηνειού. Το καρναβάλι επιστρέφει δυναμικά στο Τραγανό και το Βαρθολομιό, έπειτα από δύο χρόνια αναβολών και περιορισμών, λόγω της πανδημίας.

Οι καρναβαλιστές, μικροί και μεγάλοι, γυναίκες και άνδρες, ανυπομονούν να ξεδιπλώσουν και να παρουσιάσουν την φαντασία τους, την καλλιτεχνική τους διάθεση, την ευρηματικότητά τους, αλλά και το δημιουργικό τους πάθος.

karnavali vartholomio pin 3

Για την μεγάλη επανεκκίνηση για την επιστροφή στην καρναβαλική κανονικότητα ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού του Δήμου Πηνειού κ. Δημ. Βασιλόπουλος δήλωσε: «Το Καρναβάλι του Τραγανού καθώς και του Βαρθολομιού, επιστρέφουν δυναμικά! Ύστερα από γόνιμες και εποικοδομητικές συναντήσεις με φορείς του Τραγανού αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το 26ο Καρναβάλι Τραγανού, στις 26 Φεβρουαρίου. Σίγουρα θα είναι ποιοτικό, με μαζική συμμετοχή και με πρωταγωνιστές τα παιδιά μας. Στο Βαρθολομιό αποφασίστηκε να γίνει την Καθαρά Δευτέρα , 27 Φεβρουαρίου η Ποδαράτη με την συμμετοχή όλων των συλλόγων καθώς και εθελοντών. Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις, όπως λέει και ο Δήμαρχος μας Ανδρέας Μαρίνος, είναι μια αυθεντική λαϊκή γιορτή, με σαρκαστική και αυτοσαρκαστική διάθεση που προϋποθέτουν φαντασία και δημιουργικότητα. Προσκαλούμε, το ΝΠ Πολιτισμού και ο Δήμος Πηνειού, όλους τους Ηλείους παράλληλα με τις άλλες εκδηλώσεις στο νομό μας να παρακολουθήσουν δύο ποιοτικές καρναβαλικές εκδηλώσεις με πολύ κέφι , μουσική και από τις Φιλαρμονικές, πολλά δρώμενα και ευχάριστες εκπλήξεις».

Related Posts

1 of 250