ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΠΥΡΓΟΣ

Δήμος Πύργου: «Οριστική λύση σε οφειλές με κριτήριο το δίκαιο και την κοινωνική ευαισθησία»

Στην προστασία των δικαιωμάτων για τους συνεπείς καταναλωτές αλλά και την επίδειξη κοινωνικής ευαισθησίας σε όσους αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις οφειλές τους προς τη ΔΕΥΑΠ, κατέληξε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος σε συνάντηση που είχε στο γραφείο του με διαχειριστές πολυκατοικιών της πόλης.

Το φλέγον ζήτημα της διακοπής υδροδότησης πολυκατοικιών από τη ΔΕΥΑΠ, συζητήθηκε εκτενώς και τέθηκαν επί τάπητος όλες οι κατηγορίες πολιτών που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οφειλές τους, καθώς και να μην ζημιωθούν εκείνοι που πληρώνουν κανονικά το αντίτιμο της οφειλής τους.

Αρχικά ο Δήμαρχος Πύργου, τόνισε ότι το νερό με βάση αποφάσεις Ε.Ε. αλλά και του ΣτΕ είναι φυσικός πόρος και κοινωνικό αγαθό. Και πρέπει να έχουν όλοι δικαίωμα πρόσβασης. Επίσης όλοι οι πολίτες πρέπει να συνεισφέρουν την προβλεπόμενη, από κανονισμού, οικονομική αποζημίωση χρήσης αυτού του αγαθού.

Ο κ. Αντωνακόπουλος, εξηγεί τις ιδιαιτερότητες του καθεστώτος υδροδότησης πολλών πολυκατοικιών, θέτοντας παράλληλα καίρια ερωτήματα.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Related Posts

1 of 69