ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Ζαχάρω: Νέο περιστατικό κακοποίησης σκύλου – Πέταξαν κουτάβι μέσα σε κάδο

Ένα νέο περιστατικό κακοποίησης σκύλου, καταγράφεται στη Ζαχάρω, αυτή τη φορά από την Φιλοζωική Ένωση της περιοχής και την πρόεδρο της, Ρένα Σπηλιοπούλου.

Ένα κουταβάκι όχι απλά εγκαταλείφθηκε αλλά πετάχτηκε σε κάδο σκουπιδιών με την εικόνα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός να σοκάρει.

Στο σκυλάκι εντοπίστηκε στην περιοχή Μπισχίνη, λίγο έξω από τη Ζαχάρω και το περιστατικό έγινε γνωστό μέσα από την ανάρτηση της Ρένας Σπηλιοπούλου στα social media.

Η εξόντωση του κουταβιού, φαίνεται πως ήταν ο στόχος του δράστη αυτής της αποτρόπαιας πράξης, αλλά ευτυχώς δεν επετεύχθη.

“Πριν λίγο ενημερώθηκα για κουτάβι πεταμένο μέσα σε κάδο στο μπισκινεικο δρόμο συγκεκριμένα στην διασταύρωση μαυρομάντηλα! Κάποιος σήμερα το πρωί πέταξε το κουτάβι εκεί με σκοπό να βρει φρικτό θάνατο! Γιατί ρε παιδιά? Γιατί?Εννοείται το βγάλαμε από τον κάδο και ψάχνουμε υιοθεσία. Καντε μια κοινοποίηση όλοι σας παρακαλώ”… ανέφερε στην ανάρτηση της η κα Σπηλιοπούλου.

Δυστυχώς τα κρούσματα εγκατάλειψης και κακοποίησης ζώων και κυρίως ζώων συντροφιάς πληθαίνουν και στην περιοχή μας και οι δυνάμεις των φιλόζωων πλέον λιγοστεύουν μπροστά στο πλήθος των περιστατικών.

Η δημιουργία καταφυγίων είναι ένα βήμα που σε πολλές περιπτώσεις καθυστερεί και αναρωτιόμαστε αν θα πρέπει να δημιουργηθεί και ειδικό σώμα που θα έχει ως ρόλο την αστυνόμευση σε τέτοια ζητήματα…

Related Posts

1 of 276