ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Ηλεία: Ηλικιωμένος σκότωσε πατέρα 4 παιδιών για ένα κομμάτι γης

Ο 52χρονος άνδρας έπεσε νεκρός σε αγροτική περιοχή όταν ο 82χρονος συγχωριανός του τον πυροβόλησε πισώπλατα και σχεδόν εξ επαφής.

Ο αδερφός του θύματος περιγράφει την στιγμή που είδε τον αδερφό του να πέφτει αιμόφυρτος ενώ καταγγέλλει ότι ο 82χρονος έστρεψε το όπλο και σε εκείνον.

«Λογομάχησε ο αδερφός μου με τον Κ. και έβγαλε το τουφέκι και τον σκότωσε ο άλλος για το τίποτα. Το θέμα δεν είναι για τα γίδια, υπάρχουν άλλα προηγούμενα και στο παρελθόν συκοφαντούσε τον αδερφό μου.

»Την καραμπίνα την είχε πάντα μαζί του τα τελευταία τρία χρόνια. Μετά στράφηκε σε εμένα, αλλά δεν είχε άλλα φυσίγγια, τα είχε ρίξει στο μακαρίτη τον αδερφό μου, ένα νωρίτερα στα γίδια για να τα φοβίσει. Μετά πρόλαβα και του πήρα την καραμπίνα».

Αφορμή για το φονικό ήταν ένα κομμάτι γης και μερικά πρόβατα.

Τα ζώα του θύματος μπήκαν εκ παραδρομής στα χωράφια του 80χρονου για να βοσκήσουν. Μόλις τα είδε πήρε τηλέφωνο το θύμα και του είπε να πάει να τα μαζέψει . Όταν συναντήθηκαν άρχισαν να λογομαχούν.

«Αν θες να με σκοτώσεις, σκότωσέ με”, Ααυτά φαίνεται να ήταν τα τελευταία λόγια του άτυχου πατέρα.

Αμέσως μετά ο 80χρονος έβγαλε την κυνηγετική καραμπίνα και όπλισε.

«Φύγανε τα γίδια του θύματος και μπήκανε στο διπλανό χωράφι. Δεν έπρεπε να φτάσει εδώ πέρα, απαράδεκτη η κατάσταση. Έφυγε ένας άνθρωπος με τέσσερα παιδιά».

Ο 82χρονος έχει συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Σήμερα αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του Εισαγγελέα Αμαλιάδας, ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του 52χρονου.

Στον ανακριτή ο 82χρονος που πυροβόλησε τον πατέρα 4 παιδιών

Στην εισαγγελία της Αμαλιάδας βρίσκεται αυτήν την  ώρα ο 82χρονος δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα 4 παιδιών.

Ο ίδιος έχει παραδεχτεί το έγκλημα καθώς όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί είπε πως θόλωσε το μυαλό του και γι’ αυτό εκτέλεσε τον 52χρονο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 82χρονος κυκλοφορούσε τα τελευταία 2 χρόνια με την  καραμπίνα του και έριχνε στο αέρα πολλές φορές.

Related Posts

1 of 310