ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηλεία: Ιδιοκτήτης βενζινάδικου θύμα ληστείας για δεύτερη φορά – Πεζός κουκουλοφόρος του πήρε 600 ευρώ

Θύμα ληστείας για δεύτερη φορά έπεσε ιδιοκτήτης βενζινάδικου στην Ηλεία.

Ο Κώστας Γιαννακόπουλος είναι ιδιοκτήτης βενζινάδικου στο Τραγανό Ηλείας. Το βράδυ της Δευτέρας έπεσε θύμα ληστείας για δεύτερη φορά, όταν ένας κουκουλοφόρος του επιτέθηκε αρπάζοντας του τις εισπράξεις.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ”, ήταν περασμένες εννέα το βράδυ της Δευτέρας όταν ετοιμαζόταν να κλείσει την επιχείρησή του. Ξαφνικά, ένας κουκουλοφόρος που είχε κρυφτεί στο πίσω μέρος του βενζινάδικου και παρακολουθούσε τις κινήσεις του, τον αιφνιδίασε, κι αφού τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο, κατάφερε να του αρπάξει το ποσό των 600 ευρώ που είχε στην τσέπη του από τις εισπράξεις και να τραπεί σε φυγή. Όπως προκύπτει, ο δράστης, πήγε… πεζός στο πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στην είσοδο του Τραγανού και κρύφτηκε μέχρι να βρει την κατάλληλη στιγμή για να φέρει εις πέρας το σχέδιο του.

Ο Κώστας Γιαννακόπουλος είχε βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με κουκουλοφόρους, το 2009. Τότε, ένα άτομο “μπούκαρε” στο πρατήριο, του έβαλε στον κρόταφο ένα πιστόλι και τον “έσυρε” προς την ταμειακή μηχανή. Αφού πήρε περίπου 1.200 ευρώ, βγήκε έξω, όπου τον περίμενε ο συνεργός του μέσα σε ένα αυτοκίνητο και έφυγαν προς το Τραγανό.

Related Posts