ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣ

Ηλεία: Ληστές απέναντι σε μητέρα δύο παιδιών μέσα σε σπίτι στο Λευκοχώρι

Η ληστεία στην Ηλεία δεν ολοκληρώθηκε επειδή η μητέρα έβαλε τις φωνές και φόβισε τους δύο δράστες. Ανάστατο το Λευκοχώρι από τα όσα έγιναν…

Η ληστεία έμεινε στα μισά και το Λευκοχώρι στην Ηλεία περιμένει από τους αστυνομικούς να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. Οι δύο ληστές μπήκαν στο σπίτι την ώρα που τα δύο παιδιά της γυναίκας είχαν πέσει για ύπνο. Απείλησαν τη μητέρα τους αλλά εκείνη έβαλε τις φωνές. Οι νεαροί κουκουλοφόροι τα έχασαν και αποφάσισαν να φύγουν. Το αυτοκίνητο που είχαν χρησιμοποιήσει διαπιστώθηκε πως ήταν κλεμμένο. Του έβαλαν φωτιά πιθανότατα για να μην βρεθούν τα ίχνη τους και οι επίδοξοι ληστές απομακρύνθηκαν, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Δεν τα κατάφεραν οι επίδοξοι ληστές που τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Απριλίου του 2023 εισέβαλαν στο σπίτι μιας 54χρονης γυναίκας στην περιοχή του Λευκοχωρίου στην Ηλεία και έφυγαν χωρίς να πάρουν τίποτα, καθώς το θύμα τους αντέδρασε και τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, oι τρεις δράστες φορώντας κουκούλες – και άγνωστο αν είχαν όπλα – μπήκαν στις 04:00 τα ξημερώματα στο σπίτι της γυναίκας μητέρας δύο παιδιών, απειλώντας την, πως αν δεν τους δώσει τα χρήματά της θα την σκοτώσουν. Την ώρα του περιστατικού τα παιδιά της βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Η γυναίκα αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα οι δράστες υπό το φόβο να γίνουν αντιληπτοί στη γειτονιά, να μπουν στο αυτοκίνητο τους και να τραπούν σε φυγή.

Οι δράστες πριν απομακρυνθούν από το χωριό εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο τους και το πυρπόλησαν για να σβήσουν τα ίχνη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο είχε κλαπεί το ίδιο βράδυ από την περιοχή της Γαστούνης. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Α.Τ. Πηνειού.

Πηγή: ilialive.gr

Related Posts

1 of 287