ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΠΥΡΓΟΣΥΓΕΙΑ

Ηλεία: Το Εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Λαμπείας σε ρόλο… Κέντρου Υγείας!

Τελειωμό δεν έχουν τα ευτράπελα και η ταλαιπωρία ασθενών και τραυματιών στην υποστελεχώμενη από γιατρούς και… υποδομές Ηλεία.

Τελευταίο περιστατικό, ευτυχώς χωρίς κάποια άσχημη εξέλιξη, αυτό που έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα στην Λαμπεία όπου το Εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της περιοχής -υπάγεται στο Π.Κ. Αρχαίας Ολυμπίας- ανέλαβε και τον ρόλο του… Κέντρου Υγείας!

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο Διβριώτης, Κώστας Παναγούλης «πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους πυροσβέστες του Κλιμακίου Λαμπείας όπου συνέβαλαν τα μέγιστα στο έκτακτο περιστατικό που αφορά ταξιδιώτη (μέσω της Ε.Ο. 111) με μεγάλη αιμορραγία του χεριού του, μετά την εξαγωγή από το Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.

Οι πυροσβέστες μαζί με κατοίκους του χωριού περιέθαλψαν τον ασθενή σταμάτησαν την αιμορραγία και αφού έφτασε το ασθενοφόρο από τον Πύργο (σε 1 ώρα περίπου) βεβαιώθηκε η καλή υγεία του ασθενή και αυτός αναχώρησε για την Σπάρτη όπου και κατοικεί». Το συμβάν αναδεικνύει ακόμα μια φορά, εκτός των άλλων και την έλλειψη ιατρικής φροντίδας από τα ορεινά χωριά του νομού Ηλείας.

Πηγή: Εφ. Πατρίς / patrisnews.com

Related Posts

1 of 259