ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ - ΚΡΕΣΤΕΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΑΡΟΥΞΗ ΣΤΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Ξεκινάμε πρώτα από την Δημόσια Υγεία

ειδικά μετά τα όσα περάσαμε και στον τόπο μας

ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Ο τομέας της υγείας είναι και πρέπει να αποτελεί την μείζονα προτεραιότητά μας ειδικά μετά τα όσα βιώσαμε με την πανδημία  και τα οποία δοκίμασαν τις αντοχές μας, και την αξιοπιστία του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Αυτό δήλωσε επισκεπτόμενος τις Νοσηλευτικές Μονάδες Πύργου, Αμαλιάδας και Κρεστένων ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας Λευτέρης Βαρουξής  που είχε συνεργασία τόσο με τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου Ηλείας Σπύρο Πολίτη όσο και με τις Δκτριες Μαρία Μπαχού και Αριστέα Παπαδοπούλου αντίστοιχα.

Όπως τόνισε ο κ. Βαρουξής κάνουν μια σημαντική δουλειά στον τομέα τους, προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό και έχουν καταφέρει αρκετά θετικά βήματα με διορθωτικές κινήσεις και βελτιωτικές παρεμβάσεις.

Συγχαρητήρια ωστόσο αξίζουν και στο προσωπικό που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα βρέθηκε στην «πρώτη γραμμή» αντιμετώπισης του covid – 19 των αυξημένων κρουσμάτων με αναπνευστικά, παθολογικά και άλλα περιστατικά γιατί χάρη της δικής τους αδιάκοπης παρουσίας και  προσφοράς με παραδειγματική ευσυνειδησία κράτησαν όρθια τα Νοσοκομεία μας ….

Ο υποψήφιος βουλευτής  της ΝΔ ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα θέματα, τις αδυναμίες και τις ελλείψεις που εξακολουθούν να υπάρχουν ενώ ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την απροθυμία των γιατρών να πάρουν μέρος στις προκηρύξεις που κάθε φορά γίνονται με σκοπό την κάλυψη κενών θέσεων.

Είμαι δίπλα σας και όπου μπορώ να βοηθήσω θα είμαι κοντά σας είπε ο κ. Βαρουξής, σημειώνοντας για ακόμη μία φορά ότι το πρόσφατο παρελθόν όπως και το παρόν μας  αποδεικνύουν ότι οφείλουμε πριν και πρώτα από όλα να διαφυλάξουμε  ως «κόρη οφθαλμού» την δημόσια υγεία στον τόπο μας.

Related Posts

1 of 223