ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη για την 30χρονη Μαριάννα από την Ηλεία – Αυτοπυρπολήθηκε & κατόπιν πήδηξε από τον 3ο όροφο

Τα ίχνη της είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 30χρονης Μαριάννας Βλαχοπούλου με καταγωγή από την Ηλεία, που αγνοούνταν από την Παρασκευή (18/11) από το χωριό Γαλαρινός στη Χαλκιδική.Εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ βρέθηκαν περίπου στις 9 το βράδυ της Δευτέρας (21/11), μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα, καθώς εντόπισαν τη σορό της Μαριάννας απανθρακωμένη σε υπό διέγερση οικοδομή, μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι φίλης της στο οποίο φιλοξενούνταν.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, ο θάνατος της κοπέλας, αν και ακαριαίος ήταν μαρτυρικός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νεαρή γυναίκα ανέβηκε στον τρίτο όροφο νεοαναγειρόμενου κτίσματος κι αφού περιέλουσε τον εαυτό της με εύφλεκτο υλικό, αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε στο κενό.

Τα ίχνη της 30χρονης είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή (18/11), όταν είχε φύγει από το σπίτι φίλης της όπου έμενε στον Γαλαρινό. Η 34χρονη επέστρεψε από την εργασία της, διαπίστωσε ότι η Μαριάννα δεν ήταν εκεί και καθώς περνούσαν οι ώρες και δεν επέστρεφε, ειδοποίησε την Αστυνομία. Έκτοτε την αναζητούσαν η οικογένεια και οι φίλοι της.

Σύμφωνα με το Thestival.gr, η 30χρονη έφυγε χωρίς να πάρει μαζί της τα προσωπικά της αντικείμενα. Πήρε μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο όμως ήταν κλειστό. Άφησε στην εξωτερική πλευρά της εισόδου το κλειδί που της είχε δώσει η φίλη της για να μπαινοβγαίνει στο σπίτι. Στο τραπέζι του σπιτιού υπήρχε ένα ποτήρι με λίγο ουίσκι.

Οι αρχές από την πρώτη στιγμή θεώρησαν ως πιθανότερο σενάριο αυτό της ερωτικής απογοήτευσης, που οδήγησε την γυναίκα στο να κάνει το απονενοημένο βήμα.

Στο σπίτι που διέμενε δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα της ίδιας, το οποίο να αναφέρει τους λόγους της εξαφάνισής της. Ωστόσο, η Αστυνομία βρήκε στο συρτάρι της Μαριάννας μια επιστολή που συνέταξε η ίδια πριν από τρεις εβδομάδες. Η επιστολή έχει τη μορφή ερωτικής εξομολόγησης και απευθύνεται σε άτομο με το οποίο η 30χρονη είχε δεσμό. Οι αρχές εκτιμούν ότι η εξαφάνιση της 30χρονης οφείλεται σε ερωτική απογοήτευση.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button