ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Αμαλιάδα με τη φιλοξενία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τραμπολίνο

Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυπέρης: “Θα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια και θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις εγκαταστάσεις μας” – Ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το αθλητικό κέντρο και συνεχάρη τον Δήμαρχο

Στο επίκεντρο βρίσκεται το τελευταίο διήμερο η Αμαλιάδα και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις για την φιλοξενία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τραμπολίνο – Διπλού Μίνι Τράμπ Συλλόγων και Ατομικού Α,Β,Γ κατηγοριών (Ανδρών –Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων) και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ακροβατικού Διαδρόμου Α,Β,Γ,Δ κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων -Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων) 5ου επιπέδου, καθώς και του Περιφερειακού Αγώνα Ακροβατικού Διαδρόμου Επιπέδων 1-4, Α’-Β’-Γ’-Δ’ Περιφερειών.

Οι αγώνες φιλοξενούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αμαλιάδας και την συνδιοργάνωση έχουν η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, η Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδας, ο Αθλητικός Σύλλογος Αμαλιάδας «ΚΟΡΟΙΒΟΣ» (Τμήμα Γυμναστικής), η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Π.Ε . Ηλείας), ο Δήμος Ήλιδας και το ΝΠΔΔ του Δήμου ‘Ο Ηλείος’.

Πλήθος κόσμου στους αγώνες

Το αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου σε ένα γήπεδο που κατακλύστηκε από αθλητές και κόσμο που απόλαυσε ξεχωριστές στιγμές.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ‘Ο ΗΛΕΙΟΣ’ κ. Γιώργος Μπακέλλας και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμαλιάδας κ. Δημήτρης Αδαμόπουλος, καθώς επίσης ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. Αθανάσιος Σταθόπουλος και η πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής τραμπολίνο κα Ελένη Τζαβάρα.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Λυμπέρης συνεχάρη τους συμμετέχοντες αθλητές και τα Σωματεία, καθώς επίσης και τον ΑΣΑ ‘ΚΟΡΟΙΒΟΣ’, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρωτοτυπεί και δείχνει ότι θα πρωταγωνιστήσει με τους αθλητές του και σε αυτό το άθλημα, το οποίο μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο κερδίζει όμως διαρκώς το ενδιαφέρον νέων αθλητών. Επεσήμανε δε ότι ο Δήμος Ήλιδας στηρίζει όλες τις προσπάθειες και τις μεγάλες διοργανώσεις και θα συνεχίσει να βελτιώνει διαρκώς τις αθλητικές του εγκαταστάσεις.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Σταθόπουλος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Αμαλιάδας και συνεχάρη τον κ. Λυμπέρη για την συμβολή του στην διεξαγωγή των αγώνων αλλά και για το σημαντικό έργο που παρουσιάζει σε επίπεδο εγκαταστάσεων.

Παράλληλα, του απένειμε τιμητική πλακέτα και ο κ. Λυμπέρης από την πλευρά του του απένειμε πλακέτα με τους δίσκους της Αρχαίας Ήλιδας και στην συνέχεια απένειμε μετάλλια στους αθλητές που διακρίθηκαν στους αγώνες.

trampolino 2
trampolino 3
trampolino 5

Related Posts

1 of 41