ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΠΥΡΓΟΣ

καταγγελία 17χρονης σε γονείς και αδερφό για κακοποίηση

Κατήγγειλε τους ίδιους της τους γονείς, ακόμη και τον αδερφό της για κακοποίηση. Αυτό το περιστατικό, το οποίο εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή και επιφυλακτικότητα η Αστυνομία, ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Πέμπτη, όταν 17χρονη από κοινότητα του Δήμου Ήλιδας και η οποία διαμένει με την οικογένεια της, προχώρησε στη συγκεκριμένη καταγγελία.
Οι αστυνομικοί άκουσαν έκπληκτοι τη 17χρονη και κινητοποιήθηκαν άμεσα, προσαγάγοντας τους οικείους της για σχετική έρευνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και αργά το βράδυ της Πέμπτης δεν είχε επιβεβαιωθεί κάτι συγκεκριμένο από τα όσα κατήγγειλε η κοπέλα, με τους αστυνομικούς να εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση.
Ενδεχομένως, αν δεν έγινε αυτό την Πέμπτη, την Παρασκευή η 17χρονη θα εξεταστεί και από γιατρούς που θα κληθούν να διαπιστώσουν αν η κοπέλα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με βάση την καταγγελία που έχει κάνει. Για την υπόθεση, αναμένεται και ενημέρωση της Εισαγγελέως Αμαλιάδας, που πιθανότατα θα ζητήσει λεπτομέρειες από την έρευνα των αστυνομικών.

Related Posts

1 of 310