ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ - ΚΡΕΣΤΕΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κρέστενα : Στο ρυθμό του καρναβαλιού!

Εντυπωσιακές στιγμές υπόσχεται το 28 ο καρναβάλι
Κρεστένων την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και ώρα 3:30το απόγευμα

Στο ρυθμό του καρναβαλιού!

Εκατοντάδες οι συμμετέχοντες σε γκρουπ και άρματα
που δημιουργούν συνεργεία του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Με μεγάλο αριθμό αρμάτων και πλήθος καρναβαλιστών, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή
26 Φεβρουαρίου και ώρα 3:30 το απόγευμα το 28 ο καρναβάλι Κρεστένων, στο κέντρο της έδρας του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.
Εκ μέρους του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστενων, με επικεφαλής το δήμαρχο κ. Σάκη Μπαλιούκο, έχουν προγραμματιστεί πλούσιες καρναβαλικές εκδηλώσεις με σκοπό τη ψυχαγωγία και τη φυγή από την καθημερινότητα, μετά από τρία χρόνια απουσίας του
καρναβαλιού εξαιτίας του κορωνοϊού.
Στο καρναβάλι Κρεστένων θα λάβουν μέρος πάνω από 20 εντυπωσιακά άρματα, που βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης από ειδικό συνεργείο του δήμου, με
εκατοντάδες συμμετέχοντες.
Στα άρματα συγκεκριμένα θα συμμετέχουν όλοι σχεδόν οι σύλλογοι του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων
(Γυναικών , Εμπορικού Συλλόγου, Καλλικώμου, Ραχών,Πλουτοχωρίου, Μακρισίων, τα Δρώμενα, οιΚρεστεναίοι, οι Παιδικοί Σταθμοί, , Νεολαίοι της Κρέστενας, Νεολαία Καλλικώμου, Αθλητικός Βρίνας κ.α.).
Επίσης θα συμμετέχουν και πεζοπόρα τμήματα με εκατοντάδες μέλη, μεταξύ των οποίων θα είναι η σχολή χορού Δήμητρας Μπέρτσου, τα Δημοτικά Σχολεία Κρέστενας, Μακρισίων, Ανδρίτσαινας κλπ.
Σύμφωνα με την πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Πολιτισμού του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Κωνσταντίνα Στρουμπάκου, οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στο καρναβάλι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Ακόμα η κ. Στρουμπάκου απεύθυνε κάλεσμα και σε συμμετέχοντες στο καρναβάλι του Πύργου, εφόσον το επιθυμούν, να λάβουν μέρος στις καρναβαλικές εκδηλώσεις που θα γίνουν την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στην Κρέστενα, όπου αναμένεται η παρουσία πλήθους
κόσμου.

Η παρέλαση

Η παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών θα γίνει στις 3:30 μ.μ. ώρα το μεσημέρι, στην οδό Ξενοφώντος με φορά κυκλοφορίας αντίθετη (θα ξεκινήσει από την εκκλησία της Παναγίας και θα κατευθυνθεί προς την Κεντρική πλατεία Κρεστένων έως το ύψος του super market ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ).
«Σαν δήμος είμαστε έτοιμοι για το καρναβάλι Κρεστένων, έχουμε κάνει τις προμήθειές μας σε
υφάσματα, υπάρχουν στολές από παλαιότερα που έχουμε ήδη μοιράσει στα γκρουπ, οπότε όποιος συμμετέχει δεν θα επιβαρυνθεί με έξοδα ούτε από στολές, ούτε από υφάσματα ακόμα και σε αξεσουάρ καπελάκια, σφυρίχτρες, κόρνες, χαρτοπόλεμο κ.α. Στο τέλος της παρέλασης στην κεντρική πλατεία θα μοιραστούν σοκολάτες και θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις. Ο
καιρός αναμένεται να είναι καλός και περιμένουμε όλο τον κόσμο να έλθει να ξεδώσει και να ξεχαστεί από τα προβλήματα που υπάρχουν» δήλωσε η πρόεδρος του Ν.Π. Πολιτισμού του δήμου.

Related Posts

1 of 278