ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν στον τηλεοπτικό αέρα Πλεύρης, Σκουρλέτης, Χασαπόπουλος και Βούλγαρη

Θύελλα πολλών μποφόρ ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα του Mega σήμερα (30.3.2023) όταν οι Θάνος Πλεύρης και Πάνος Σκουρλέτης… έγιναν από δυο χωριά στην πρωινή εκπομπή του σταθμού.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη προσπάθησαν να κάνουν τους «πυροσβέστες» και να κατεβάσουν τους υψηλούς τόνους ανάμεσα στους Θάνο Πλεύρη και Πάνο Σκουρλέτη και να μπλέκουν κι αυτοί στην ένταση που είχε δημιουργηθεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Τείνει κάθε νοσοκομείο μας να γίνει “σταθμός Λάρισας”».

Ο υπουργός υγείας απάντησε και η οι τόνοι έφτασαν στα ύψη με τους διαλόγους να είναι χαρακτηριστικοί της έντασης που δημιουργήθηκε:

Θάνος Πλεύρης: «Προσβάλλετε γιατρούς και νοσηλευτές που λέτε τα νοσοκομεία μας “σταθμό Λάρισας”»

Πάνος Σκουρλέτης: «Το 50% των νοσηλευτών δεν είναι στη θέση τους»

Θάνος Πλεύρης: «Κάνετε μεγάλο λάθος»

Πάνος Σκουρλέτης: «Είστε ψεύτης!»

Θάνος Πλεύρης: «Ψεύτης είστε εσείς!»

Πάνος Σκουρλέτης: «Θα ακουστούν οι αλήθειες»

Θάνος Πλεύρης: «Είστε ψεύτης και λαϊκιστής! Για να δείξω πόσο άσχετος είστε, τι προϋπολογισμό είχατε για την υγεία; Ξέρετε;»

Πάνος Σκουρλέτης: «Θαυμάστε τον υπουργό!»

Ένταση Σκουρλέτη με Χασαπόπουλο – Βούλγαρη
«Ευχαριστώ που δεν μεροληπτείτε» είπε ο Πάνος Σκουρλέτης. Τότε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάταση λέγοντας: «Σας παρακαλώ γιατί δεν ακούτε; Θέλετε να διακόψουμε τη συζήτηση; Είναι ντροπή, δύο κορυφαία στελέχη, έμπειροι κοινοβουλευτικοί να μην σέβονται τον χρόνο».

Ο Θάνος Πλεύρης πήρε τον λόγο. «Λέει ανακρίβειες» είπε ο υπουργός Υγείας, με τον Πάνο Σκουρλέτη να προσθέτει «Δεν το αποδέχομαι, ο κ. Πλεύρης δυναμίτισε τη συζήτηση. Δεν δέχομαι ισοπεδωτική κριτική».

Θάνος Πλεύρης: «Σας ενοχλεί ότι δίνουμε 1,4 δισ. παραπάνω»

Πάνος Σκουρλέτης: «Είστε τα μεγαλύτερα αρπακτικά των τελευταίων δεκαετιών. Παίξατε με την υγεία. Απευθείας αναθέσεις… Αυτά κάνατε».

Έβαλε τις φωνές η Ανθή Βούλγαρη
Εκείνη τη στιγμή η Ανθή Βούλγαρη έβαλε τις φωνές. «Επιτέλους κύριε Σκουρλέτη! Σας παρακαλώ»!

«Μην μου υψώνετε τη φωνή. Να ήσασταν όπως πρέπει όταν μιλούσε ο κ. Πλεύρης» απάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ανθή Βούλγαρη: «Να μην μου κάνετε υποδείξεις κ. Σκουρλέτη. Δεν απαντάτε!»

Πάνος Σκουρλέτης: «Σας παρακαλώ εγώ! Μιλάμε για την υγεία του κόσμου και πρέπει να ακουστούν αυτά τα πράγματα. Δεν απαντάω; Δεν απαντάω μου λέτε; Παίζετε τον ρόλο του δημοσιογράφου ή μεροληπτείτε;»

Ανθή Βούλγαρη: «Εσείς τι λέτε; Για πείτε μου;»

Πάνος Σκουρλέτης: «Σας ρωτάω, πείτε μου; Με αφήσατε να ολοκληρώσω; Με άφησε ο κ. Πλεύρης;».

Οι τόνοι έπεσαν στη συνέχεια, ενώ η Ανθή Βούλγαρη ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για τον… φραστικό πόλεμο που έγινε στον αέρα της εκπομπής.

ΠΗΓΗ: newsit

Related Posts

1 of 57