ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΠΥΡΓΟΣ

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΚΑΜ και των ΟΠΚΕ στην Ηλεία – Ετοίμαζαν χτύπημα στα ΕΛ.ΤΑ Πύργου

Πέντε συλλήψεις, ανάμεσά τους ένας διαβόητος κακοποιός που απασχολεί τις Αρχές εδώ και 20 χρόνια
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΚΑΜ και των ΟΠΚΕ στην Ηλεία – Ετοίμαζαν χτύπημα στα ΕΛ.ΤΑ Πύργου


Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/3) στην Ηλεία, με ισχυρές δυνάμεις της ΕΚΑΜ από την Αθήνα, της ΟΠΚΕ Ηλείας και Αχαΐας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου. Στις εφόδους των δυνάμεων σε ενοικιαζόμενα δωμάτια κοντά στα Δουνέικα, βρέθηκαν όπλα σύμφωνα με το patrisnews.com.

Aνάμεσα στους συλληφθέντες -τέσσερις Έλληνες και ένας Αλβανός- είναι ένας διαβόητος κακοποιός με καταγωγή από την Ηλεία, ο οποίος εδώ και δύο τουλάχιστον δεκαετίες απασχολεί τις Αρχές, ενώ έχει φυλακιστεί και στο παρελθόν. Ο ίδιος, φέρεται να προσπάθησε να το σκάσει, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, όμως οι αστυνομικοί της ΕΚΑΜ, τον σταμάτησαν.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν πιστόλια, ένα κλεμμένο ΙΧ, κουκούλες, γάντια, και μπιτόνια με βενζίνη, την οποία πιθανόν να χρησιμοποιούσαν για να βάλουν φωτιά στο όχημα. Οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν τα τηλέφωνά τους, διαπίστωσαν πως οι συλληφθέντες ετοίμαζαν μεγάλο χτύπημα, τις επόμενες ημέρες στον Πύργο, και πιο συγκεκριμένα στα ΕΛΤΑ.

ΠΗΓΗ: newsbeast

Related Posts

1 of 253