ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΩΡΑ

Με αισιοδοξία προσήλθαν στις κάλπες της Ηλείας, οι υποψήφιοι βουλευτές των κομμάτων για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα

Πίστη και προσήλωση στο στόχο!- Όσα δήλωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές Ηλείας, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

Πιστοί στο καθήκον τους, οι υποψήφιοι βουλευτές Ηλείας προσήλθαν και χθες στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα εκφράζοντας την αισιοδοξία πως τα κόμματα που εκπροσωπούν θα επιτύχουν τους στόχους τους.
Οι περισσότεροι εξ’ αυτών ψήφισαν αρκετά νωρίς και με δεδομένο πως η χθεσινή εκλογική διαδικασία δεν διεξήχθη με σταυρό αλλά με λίστα, όλοι τους, απαλλαγμένοι από το άγχος , εστίασαν στην συσπείρωση και στην προσέλκυση των ψηφοφόρων και στην δυνατότητα τα κόμματά τους, να αυξήσουν τα ποσοστά τους σε σχέση με την 21η Μαΐου.

Ανδρέας Νικολακόπουλος, βουλευτής ΝΔ
«Σταθερότητα, ομαλότητα και συνέχεια των μεταρρυθμίσεων»

«Ψηφίζουμε για να έχει κυβέρνηση ο τόπος. Ψηφίζουμε για σταθερότητα, ομαλότητα, συνέχεια των μεταρρυθμίσεων, συνέχεια ενός έργου το οποίο προσέφερε πολύ σημαντικά στη χώρα μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα, η οποία να εμπνέει σεβασμό στο εξωτερικό. Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό».

Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, βουλευτής ΝΔ
«Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία για την Ελλάδα και το μέλλον μας»

«Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, οι Έλληνες ψηφίζουμε πάλι μπλε, ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία, για την Ελλάδα, για το μέλλον μας. Σε αυτές τις εκλογές, οι συμπολίτες μου για άλλη μια φορά στο νομό Ηλείας και σε όλη τη χώρα, θα επιλέξουν τη Νέα Δημοκρατία, και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σταθερά μπροστά. Ψήφος στη Νέα Δημοκρατία σημαίνει σταθερότητα, ασφάλεια, στα σύνορά μας, στο εσωτερικό της χώρας μας, σταθερές συνθήκες και ανάπτυξη για τις θέσεις εργασίας, σταθερότητα στην οικονομία αλλά και ανάπτυξη. Είμαι σίγουρη ότι οι συμπολίτες μου και σήμερα θα στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία, για να προχωρήσουμε σε ακόμη περισσότερες τομές. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, σταθερά – τολμηρά μπροστά!»

Δημήτρης Αβραμόπουλος, βουλευτής ΝΔ
«Καινούρια εποχή για την Ελλάδα»

«Άσκησα σήμερα το εκλογικό μου δικαίωμα, εδώ στο Κατάκολο. Είναι μία μέρα γιορτής για την Δημοκρατία που κλείνει έναν κύκλο και ανοίγει έναν καινούργιο, ακόμα πιο αισιόδοξο , για την πατρίδα μας και βεβαίως για τον αγαπημένο μας τόπο.Εύχομαι, αυτές οι εκλογές, με την Νέα Δημοκρατία πρωτοπόρα και νικήτρια, να εγκαινιάσουν μία καινούργια εποχή για την Ελλάδα με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ισχυρό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Nίκος Καλάκος, υποψήφιος βουλευτής ΝΔ
«Σταθερότητα και πρόοδος με αυτοδυναμία»

«Για 2η φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει ποιος θέλει να τον κυβερνήσει. Εύχομαι το κριτήριο να είναι η σταθερότητα και η πρόοδος, την οποία εγγυάται η ισχυρή αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Λευτέρης Βαρουξής, υποψήφιος βουλευτής ΝΔ
«Συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε στις 21 Μαΐου»

«Συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε στις 21 Μαΐου. Ψηφίζουμε για μια σταθερή κυβέρνηση, για μια κυβέρνηση αυτοδυναμίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, και της Νέας Δημοκρατίας, έτσι ώστε η Ελλάδα να πάει μόνο μπροστά. Από το πρωί έχω επισκεφτεί αρκετά εκλογικά τμήματα, και είδα πως ο κόσμος παρά τους φόβους για μεγάλη αποχή, προσέρχεται στις κάλπες, και πιστεύω ότι θα κινηθούμε τουλάχιστον στα επίπεδα της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης».

Άννα-Μαρία Βλαγκούλη, υποψήφια Βουλευτής ΝΔ
«Ψήφος για πορεία ανάπτυξης σε όλους τους τομείς»

«Βρισκόμαστε στην τελική πορεία ανάδειξης της κυβέρνησης, ασκώντας τα εκλογικά μας δικαιώματα και τιμώντας την ελευθερία της δημοκρατίας. Κατά την πρώτη εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου το αποτέλεσμα στις κάλπες ήταν καταλυτικό, αναδεικνύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία να έχουν την έγκριση του ελληνικού λαού για μια κυβέρνηση ισχυρή και σταθερή. Ολοκληρώνοντας τη δεύτερη φάση της εκλογικής αναμέτρησης, εύχομαι ο ελληνικός λαός με τη δύναμη της ψήφου να δώσει την εντολή για μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η οποία θα θέσει τη χώρα μας σε μια πορεία ανάπτυξης σε όλους τους τομείς, όπως υγεία, οικονομία, εργασία και παιδεία»

Μαριάννα Σταθοπούλου, υποψήφια βουλευτής Ν.Δ.

«Ψηφίσαμε για σταθερότητα και ανάπτυξη»

«Ψηφίσαμε για την σταθερότητα και την ανάπτυξη στη χώρα μας. Είναι η μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας. Εύχομαι να νικήσει η γιορτή της δημοκρατίας την αποχή, ο κόσμος να προσέλθει στις κάλπες για την σταθερότητα και για την επόμενη ημέρα. Καλή δύναμη στους δικαστικούς αντιπροσώπους που εγγυούνται την εύρυθμη λειτουργία της εκλογικής διαδικασίας».

Διονύσης Καλαματιανός, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
«Με λογισμό και μ’ όνειρο, αποφασίζουμε για τη ζωή μας»

«Με λογισμό και μ’ όνειρο, αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Κάνουμε ένα δημοκρατικό βήμα αποφασιστικότητας και αισιοδοξίας. Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για μια δίκαιη και ισχυρή κοινωνία που θα εγγυάται, την πρόοδο, την προκοπή και την ευημερία σε όλες και όλους»

Ζωή Αναστασοπούλου, υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
«Ψηφίσαμε για δίκαιη κοινωνία

«Ψηφίσαμε για δίκαιη κοινωνία και ευημερία προς όλους. Καλή επιτυχία στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εύχομαι όλοι οι Έλληνες να τελέσουν το ιερό τους καθήκον, να έρθουν να ψηφίσουν, να μην κερδίσει η αποχή».

Γεράσιμος Μπαλαούρας, υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
«Θεωρώ ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει μήνυμα στήριξης»

«Ήταν μια κρίσιμη προεκλογική διαδικασία και περιμένουμε ένα κρίσιμο εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο θα καθορίσει την ζωή μας για τα επόμενα τρία-τέσσερα χρόνια. Θα καθορίσει επίσης την δημοκρατία μας. Είδαμε στο προηγούμενο διάστημα τη Νέα Δημοκρατία να παραβιάζει όλους τους κανόνες της δημοκρατίας. Εάν η κυβέρνηση αυτή πάρει τέτοιο ποσοστό το οποίο θα της λύνει τα χέρια να κάνει ότι θέλει χωρίς μια ισχυρή αντιπολίτευση τότε η κοινωνία θα βουλιάξει, η δημοκρατία θα υπονομευτεί και θα έχουμε πάρα πολλά προβλήματα ακόμα και διεθνή. Θεωρώ ότι ο ελληνικός λαός παρά τα διλήμματα, παρά τη φίμωση της ενημέρωσης ότι έστω και στη σημερινή εκλογική μάχη θα δώσει ένα σημαντικό μήνυμα στήριξης όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αλλά και για την δημοκρατία, την ποιότητα της δημοκρατίας και για την ποιότητα της ζωής μας».

Χρήστος Φωτόπουλος, υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
«Δίνουμε την ύστατη μάχη»

«Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., δίνουμε την ύστατη μάχη ώστε μέσα από το πρόγραμμά μας και τις ιδέες και τις αξίες της Αριστεράς, να αποτελέσουμε το πολιτικό ανάχωμα στην παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Ελπίζουμε το αποτέλεσμα και οι συσχετισμοί να είναι τέτοιοι που θα μας επιτρέψουν από τη θέση που θα μας τάξει ο ελληνικός λαός να προσφέρουμε στην πατρίδα και τη χώρα μας».

Βίκυ Βασιλοπούλου, υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
«Αλλάζουμε τους συσχετισμούς»

«Αλλάζουμε τους συσχετισμούς!!! Τώρα ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ! Δίκαιη Κοινωνία! Ευημερία για όλους!»

Θεοδώρα Μανιάτη, υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
«Για την Ηλεία που αξίζουμε και αγαπάμε»

«Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη ζωή τις προσδοκίες και τα θέλω μας. Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Ελλάδα την ανάπτυξη την προοπτική την ευημερία. Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στέλνοντας το μήνυμα της συμμετοχής και της δημοκρατίας στις κάλπες από τη μια άκρη της Ελλάδας στο άλλο.Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για ισχυρή κυβερνητική προοπτική για τη φωνή της Ελλάδας των αγώνων των εργασιακών κοινωνικών κεκτημένων στο κοινοβούλιο. Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Ηλεία που αξίζουμε και αγαπάμε».

Γιώργος Παναγιωτόπουλος, υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
«Η Ηλεία στέλνει μήνυμα ελπίδας»

«Η Ηλεία στέλνει μήνυμα ελπίδας για το μέλλον και είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες θα συνταχθούν με το δίκαιο και με το συμφέρον τους. Εμείς ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για να έχει η κοινωνία ελπίδα, για να μείνει η Ελλάδα όρθια, για να μην υπάρχει ασύδοτη αυτοδυναμία Μητσοτάκη».

Mιχάλης Κατρίνης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ
«Ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ»

«Ψηφίζουμε για να υπάρχει μια αξιόπιστη, συγκροτημένη και αποτελεσματική αντιπολίτευση την επόμενη μέρα. Αυτή μπορεί να είναι μόνο το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επιστρέφει για να εμπνεύσει και να υπερασπιστεί τους μη προνομιούχους της σημερινής εποχής. Που είναι πολλοί και κάθε μέρα γίνονται και περισσότεροι. Η Ηλεία θα επιβεβαιώσει την ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ».

Μισέλ Αμπού-Χάντμπα, υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
«Το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη επέστρεψαν»

«Όπως αποδείχθηκε και στην εκλογική διαδικασία του Μαΐου, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και η δημοκρατική παράταξη επέστρεψαν. Σήμερα, οι πολίτες καλούνται στις κάλπες για δεύτερη φορά. Βέβαια εκτός από κυβέρνηση, επιλέγουμε και μια ισχυρή αντιπολίτευση για τη χώρα. Μία ισχυρή προοδευτική αντιπολίτευση απέναντι στις πολιτικές τις τοξικές και τις λαϊκιστικές της Ν.Δ. και μετά από πάρα πολλά χρόνια μια εναλλακτική πρόταση σοσιαλδημοκρατικής και κεντροαριστερής διακυβέρνησης».

Κωνσταντίνος Τσεριώνης, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ
«Το ΠΑΣΟΚ σε νέα πορεία»

«Δεύτερη εκλογική αναμέτρηση μετά από αυτή του Μαΐου. Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει μπει σε μια νέα πορεία. Μια πορεία επαναφοράς, όπως διαπιστώθηκε και στις εκλογές του Μαΐου και θα επιβεβαιωθεί σήμερα αργά το βράδυ με το κλείσιμο της Κάλπης. Από αύριο, θα αποτελέσει ξανά το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική μας παράταξη την ουσιαστική και ρεαλιστική αντιπολίτευση, ανάχωμα στις αντιλαϊκές πολιτικές και αυθαιρεσίες των τελευταίων ετών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες του νομού για τη στήριξή τους. Μια στήριξη όχι προσωπική, αλλά και στήριξη στη δημοκρατική μας παράταξη».

Αριστομένης Χρόνης, υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
«Ευελπιστούμε το ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμα στην Ηλεία»

«Αυτές οι εκλογές είναι διαφορετικές από εκείνες του Μαΐου. Δεν υπάρχει ο σταυρός και η συμμετοχή είναι αναμενόμενη να είναι πιο χαλαρά τα πράγματα. Πιστεύω όμως ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει αποχή. Η αποχή δεν ωφελεί κανέναν. Ούτε τα μικρά, ούτε τα μεγάλα κόμματα και γενικά τη δημοκρατία μας. Θεωρώ πως ο κόσμος μέχρι το κλείσιμο της κάλπης θα συμμετέχει. Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα θεωρώ ότι το ΠΑΣΟΚ θα πάει καλύτερα και ευελπιστούμε να είμαστε το δεύτερο κόμμα στον Νομό Ηλείας».

Δήμητρα Ζαφειροπούλου, υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ
«Αισιόδοξοι για το εκλογικό αποτέλεσμα»

«Δεύτερη φορά σήμερα προσφυγής στις κάλπες και το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο για το εκλογικό αποτέλεσμα. Στις 21 Μαΐου καταφέραμε να αυξήσουμε σημαντικά τα ποσοστά μας, ιδιαίτερα στην Ηλεία τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά, ευελπιστούμε έτσι και σήμερα να έχουμε τα ίδια θετικά αποτελέσματα και ακόμη καλύτερα. Το ΠΑΣΟΚ είναι η φωνή της λογικής και της υπευθυνότητας, χρειάζεται για να υπάρχει μία αξιόπιστη αντιπολίτευση στον τόπο, η οποία και θα αποτελέσει ανάχωμα στην αλαζονεία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ».

Ευγενία Σασσάλου, υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ
«Περιμένουμε την επιβεβαίωση της προηγούμενης κάλπης»

«Περιμένουμε την επιβεβαίωση της προηγούμενης κάλπης και ένα καλύτερο ακόμη ποσοστό για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, έτσι ώστε να γίνει σε όλους ορατό, ότι έχει επανέλθει, ότι θα έχουμε μία στιβαρή αντιπολίτευση, διότι κατά βάση ο κόσμος αυτό καταδίκασε την προηγούμενη φορά. Τη χαλαρή αντιπολίτευση και την τοξικότητα. Το ΠΑΣΟΚ ειδικά αυτές τις τελευταίες ημέρες, έδειξε υπευθυνότητα, έδειξε συνέπεια, ότι είναι πολύ σταθερό στην ατζέντα του και νομίζω ότι ο κόσμος αισθάνεται τώρα ακόμη περισσότερο ασφαλής, για να ψηφίσει συνειδητά, με πολιτικά κριτήρια., για να είναι σε πρώτο πλάνο όπως είναι για μένα όλα αυτά τα χρόνια».

Χρήστος Γιάνναρος, υποψήφιος βουλευτής ΚΚΕ
«Ηχηρό μήνυμα από την Ηλεία»

«Πρέπει με την ψήφο μας να κάνουμε το ΚΚΕ πιο ισχυρό, να πάει ακόμα πιο ψηλά από το Μάη, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να υπάρξει λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση 100% και στη Βουλή και στους ερχόμενους λαϊκούς αγώνες από αύριο. Μπορούμε και στο νόμο να στείλουμε ηχηρό μήνυμα καταδίκης αυτής της πολιτικής».

Χρήστος Αθανάσουλας, υποψήφιος βουλευτής ΚΚΕ
«Ψηφίσαμε ΚΚΕ για 100% λαϊκή και μαχητική αντιπολίτευση. Ψηφίσαμε ΚΚΕ για να τρίξουμε τα δόντια σε αυτούς που ονειρεύονται ασύδοτες αυτοδυναμίες. Ψηφίσαμε ΚΚΕ για να γίνει ακόμα πιο δυνατό, μαζί με το λαό να παλέψει αυτά που έρχονται».

Νίκος Παπαδόπουλος, υποψήφιος βουλευτής ΚΚΕ
«Λαϊκή και μαχητική αντιπολίτευση»

«Το κριτήριο με το οποίο πρέπει να ψηφίσει ο άλλος είναι το ποιος θα κάνει αντιπολίτευση στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει. Εμείς λέμε ότι μόνο το ΚΚΕ μπορεί να κάνει λαϊκή και μαχητική αντιπολίτευση, το οποίο το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, στους δρόμους αλλά και μέσα στη βουλή, όπου έχει καταθέσει τροπολογίες οι οποίες δε στηρίχθηκαν από κανένα άλλο κόμμα και ουσιαστικά δείχνουν και τον αντίπαλό τους, που είναι το ΚΚΕ. Μόνο το ΚΚΕ μπορεί να διασφαλίσει και να προβάλλει τα συμφέροντα του λαού».

Ζωίτσα Τσάση, υποψήφια Βουλευτής ΚΚΕ
«Ψηφίζουμε για ισχυρό ΚΚΕ»

«Σήμερα ψηφίζουμε ΚΚΕ. Ψηφίζουμε το κόμμα και τους ανθρώπους που θα είναι δίπλα μας στα δύσκολα που έρχονται. Με ισχυρό ΚΚΕ θα φυσήξει άλλος άνεμος την επόμενη των εκλογών γιατί θα ενισχυθεί η οργάνωση των εργαζομένων, η συσπείρωση, η μαχητικότητα και η συλλογική δράση για ένα καλύτερο αύριο».

ΠΗΓΗ: patrisnews.com

Related Posts

1 of 255