ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΩΡΑ

Μια επιτυχημένη Αθλητική Διοργάνωση γίνεται θεσμός

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, το Φεστιβάλ Αναρρίχησης Καϊάφα και ο 1ος Αγώνας Κυπέλλου Αναρρίχησης Βράχου Καϊάφα από την Ορειβατική-Αναρριχητική Λέσχη Πύργου και την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας-Αναρρίχησης, και συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ζαχάρως και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Στο εμπλουτισμένο με περισσότερες από τριάντα διαδρομές Αναρριχητικό Πεδίο Καϊάφα φιλοξενήθηκαν έμπειροι αναρριχητές από όλη την Ελλάδα και ταυτόχρονα δόθηκε η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούσαν, να έχουν μια πρώτη εμπειρία αναρρίχησης στα βράχια.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ο διοργανωτής και εκπαιδευτής αναρρίχησης, κύριος Βάνιας Μαυρόπουλος, μας ευχαρίστησε θερμά για την αρωγή μας και την ουσιαστική στήριξη.

Από την πλευρά μου, θέλω να δεσμευτώ ότι η δημοτική αρχή Ζαχάρως θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα κάθε αθλητική δραστηριότητα μέσα από την οποία ωφελούνται οι νέοι μας και προβάλλεται ο τόπος μας σε εθνικό επίπεδο.

Στόχος μας είναι το Φεστιβάλ Αναρρίχησης να γίνει θεσμός και να αποτελέσει ένα ακόμη λιθαράκι στην συλλογική μας προσπάθεια για την ανάδειξη Καϊάφα.

Related Posts

1 of 258