ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗΤΩΡΑ

Μνημόνιο συνεργασίας για το αεροδρόμιο του Επιταλίου

Στην υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Αερολέσχης Πύργου, προχώρησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, και ο πρόεδρος της Αερολέσχης, Θεόδωρος Γιαννακούλιας, ολοκληρώνοντας και τυπικά τις διαδικασίες που αφορούν στην επαναλειτουργία του Αεροδρομίου Επιταλίου, ως πεδίο προσγείωσης ελαφρών αεροσκαφών.

Η υπογραφή έγινε στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, παρουσία των μελών του Δ.Σ. της Αερολέσχης Πύργου, στο πλαίσιο εκτέλεσης της σχετικής απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, από τον περασμένο Οκτώβρη, για την συνεργασία των δυο πλευρών.

«Η Αερολέσχη Πύργου ορίστηκε υπεύθυνη λειτουργίας του Αεροδρομίου Επιταλίου, καθώς διαθέτει τα μέσα και την κατάλληλη τεχνογνωσία για τη λειτουργία και εποπτεία του πτητικού έργου του Αεροδρομίου. Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο, αναγνωρίζεται η προσπάθεια που έχουν καταβάλλει τα μέλη της τα προηγούμενα χρόνια καθώς και η καθοριστική τους συμβολή για την επαναλειτουργία του Αεροδρομίου», σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Related Posts

1 of 272