ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαλτάκος: Η UEFA έδωσε εντολή για να έρθουν ελίτ ξένοι διαιτητές στην Ελλάδα

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΠΟ
Μπαλτάκος: Η UEFA έδωσε εντολή για να έρθουν ελίτ ξένοι διαιτητές στην Ελλάδα


Ανακοίνωση για να εξηγήσει την κατάσταση σχετικά με τα βήματα που έχει κάνει για την έλευση ελίτ διαιτητών στην συνέχεια του πρωταθλήματος εξέδωσε η ΕΠΟ.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της τα βήματα που έκανε για να έρθουν ελίτ διαιτητές στην Ελλάδα τονίζοντας πως η UEFA έχει δώσει εντολή στα αρμόδια όργανα για να επικοινωνήσουν με τον κ. Μπένετ και να βοηθήσουν στην έλευση ελίτ διαιτητών για τα Play-offs της Stoiximan Superleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την έλευση elite διαιτητών στην συνέχεια των playoffs, γνωστοποιούμε τα ακόλουθα.

α) Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ μετέβη στην Nyon την Τρίτη 28.03.2023.

β) Εκεί του γνωστοποιήθηκε ότι ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης είχε επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της UEFA μερικές μέρες πριν ζητώντας elite διαιτητές.

γ) Του γνωστοποιήθηκε επίσης ότι αντίστοιχη επιστολή είχε αποστείλει και η SL1.

δ) H UEFA μέχρι την Τρίτη δεν είχε προβεί σε καμιά ενέργεια επειδή βάσει του καταστατικού της ενεργεί μόνο κατόπιν αιτήματος της Εθνικής Ομοσπονδίας.

ε) Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ ρωτήθηκε αν συμφωνεί για την παροχή συνδρομής ως προς το θέμα αυτό και κατόπιν της θετικής απάντησής του ζητήθηκε η αποστολή επιστολής.

στ) Η επιστολή απεστάλη την επόμενη ημέρα Τετάρτη 29.3.2023.

ζ) Το απόγευμα της ίδιας μέρας και μετά την αποστολή της επιστολής του Προέδρου της ΕΠΟ δόθηκε η εντολή στα αρμόδια όργανα της UEFA για επικοινωνία με τον κ. Μπένετ για την παροχή της σχετικής συνδρομής που ζήτησε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ».

ΠΗΓΗ; newsbeast

Related Posts

1 of 9