ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΤΩΡΑ

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Ηλιούπολης – Συναυλία του Κώστα Χατζή στο Δημοτικό Θέατρο

Ο Δήμος Ηλιούπολης και ο Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου – Γρηγόρης Γρηγορίου παρουσιάζουν και το φετινό καλοκαίρι, το Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Δημήτρης Κιντής» από τις αρχές Ιουνίου έως τις αρχές Αυγούστου 2023.

Ο Πολιτισμός αποτελεί θεμέλιο λίθο της εξέλιξης και της ανάπτυξης του ανθρώπου και έτσι δημιουργήσαμε και φέτος, σε συνεργασία με αξιόλογη εταιρεία θεατρικών παραγωγών, ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συμπολιτών μας για υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία, επιμόρφωση και χαλάρωση.

Συγκεκριμένα, φέτος φιλοξενούνται στο Θέατρό μας πλήθος εκδηλώσεων, για μικρούς και μεγάλους, όπως θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών και stand up comedy.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, την πολιτιστική παράδοση της Ηλιούπολης, σας περιμένουμε όλους από κοντά, για να μοιραστούμε μαζί σας όμορφες, ευχάριστες, καλοκαιρινές, καλλιτεχνικές βραδιές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

www.politismos-ilioupoli.gr

ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Συναυλία του Κώστα Χατζή στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης
Στο πλαίσιο των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ηλιούπολης, ο Κώστας Χατζής μοιράζεται μαζί μας αξέχαστες μελωδίες.

Στην εκδήλωση με τα αγαπημένα τραγούδια συμμετέχει και η Δανιέλα Χατζή. Η βραδιά σκοπεύει να συγκινήσει τους μεγαλύτερους και να συνεπάρει τους νεότερους.

Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής».

Τιμές εισιτηρίων:

€15 γενική είσοδος,

€13 μειωμένο,

€10 για κατόχους κάρτας δημότη Ηλιούπολης

ΠΗΓΗ: eleftherostypos

Related Posts

1 of 279