ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Πέλοπας Πύργου: Κυρίαρχος στο ντέρμπι παραμονής

Σε Πυργιώτικα χέρια κατέληξε το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Πέλοπα Πύργου και τη Δάφνη Ανδραβίδας με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0 και να παραμένουν ζωντανοί στη μάχη της παραμονής, την ώρα που για τους φιλοξενούμε- νους το «τρένο» της παραμονής δείχνει να χάνεται.
Ο Πέλοπας κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό στο γήπεδο και στο πρώτο μέρος απώλεσε σωρεία ευκαιριών με Κανελλόπουλο, Διαμαντάκο και Γιαννόπουλο χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σημειώσει κάποιο τέρμα. Η ομάδα του Ν. Αντωνό- πουλου μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ στο δεύτερο ημί- χρονο. Αρχικά στο 51’ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Θεοφιλόπου- λου το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Χαραλαμπόπουλος για το 1-0 και στο 61’ μετά από όμορφη ομαδική ενέργεια και εξαιρετικό διαγώνιο σουτ ο Β. Πλατής έγραψε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του.

ΠΕΛΟΠΑΣ: Μικελόπουλος, Β. Πλατής (65’ λ.τρ. Βαρζελιώτης), Μπουλούτας, Παπαγεωργίου, Χριστακόπουλος, Δημητρόπου- λος, Χαραλαμπόπουλος, Παπα- δάτος (87’ Χριστακόπουλος Γ.), Κανελλόπουλος, Διαμαντάκος (87’ Χριστακόπουλος Χ.), Γιαν- νόπουλος (73’ Βαρδάρης)

ΔΑΦΝΗ: Ρούνης, Βασιλείου, Κόσκορης, Ν. Θεοφιλόπουλος, Κ. Θεοφιλόπουλος, Κρίκος (68’ Δρακόπουλος) , Κωστόπουλος, Παναγιωτόπουλος (87’ Π. Βόσ- σος), Κακολύρης (87’ Τζελαντίνι), Βαρβαρέσος (62’ Αντωνόπου- λος), Παπαδόπουλος (87’ Σ. Βόσ- σος)

Related Posts

1 of 254