ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Σταύρος Σβήγκος: Απορώ πως έχουμε δεχθεί την τραπ μουσική ως κοινωνία

“Εμένα αν μου βάλεις τραπ μπορεί να πέσω από τον 5ο” εξηγεί ο Σταύρος Σβήγκος.

Για την τραπ μουσική και τις απορίες που έχει ο μικρός του γιος μίλησε, από καρδιάς, ο Σταύρος Σβήγκος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Dot και τον Μίνω Θεοχάρη το μεσημέρι της Κυριακής στο STAR.

“Έρχεται ο μικρός από το σχολείο και μπορεί να μου βάλει ένα ξένο τραγούδι τραπ, για παράδειγμα. Εμένα αν μου βάλεις τραπ μπορεί να πέσω από τον 5ο!

Ειδικά το ελληνικό με αυτούς τους στίχους που είναι γεμάτοι μισογυνισμό, επιθετικότητα και βία. Απορώ πως το έχουμε δεχθεί ως κοινωνία” τόνισε, αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός.

Παράλληλα, ο Σταύρος Σβήγκος εκμυστηρεύτηκε πως “πάρα πολλές φορές με έχει ρωτήσει ο γιος μου πράγματα που με έχουν φέρει σε αμηχανία.

Από το πιο απλό… πως γεννιέται ένα παιδί, που του εξηγείς, μέχρι το “ο γιος του νονού μου πως είναι δυνατόν να έχει μπαμπά και μπαμπά” που του το εξήγησε πάρα πολύ απλά και απλά το δέχθηκε.

Γιατί η κοινωνία μάς μπολιάζει με φραγμούς και όλα αυτά, για ένα παιδί που δεν τα έχει ζήσει όλα αυτά και δεν του έχουν μπολιάσει το μυαλουδάκι είναι πολύ απλά τα πράγματα. Όπως θα έπρεπε να είναι, βασικά”.

“Με ρωτάει για το θέμα της δουλειάς, δηλαδή “γιατί δουλεύεις;”. Για να μπορούμε να έχουμε χρήματα, αγάπη μου, να φάμε και να αγοράζουμε πράγματα, του απαντάω…

Προσπαθώ να του εξηγήσω γενικά πως λειτουργεί η κοινωνία”.

ΠΗΓΗ: newsit

Related Posts

1 of 138