ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Συγγενής Ελλάδιου για τον βιασμό της 14χρονης: «Είναι ένα παράσιτο που ζει εις βάρος άλλων…»

Να μείνει στη φυλακή ζητά ο ίδιος
Συγγενής Ελλάδιου για τον βιασμό της 14χρονης: «Είναι ένα παράσιτο που ζει εις βάρος άλλων…»


Τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης από τη Νέα Σμύρνη έχουν προκαλέσει αποτροπιασμό, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν να ψάχνουν και για άλλα θύματα. Ένας από τους ανθρώπους που είχαν ασελγήσει σε βάρος του 14χρονου κοριτσιού, φαίνεται πως είναι και ο Ελλάδιος Σπ.

Ο 24χρονος Ελλάδιος είχε απασχολήσει την επικαιρότητα τον προηγούμενο καιρό, καθώς ήταν ένα από τα άτομα που είχαν κατηγορήσει τη «Κιβωτό του Κόσμου» και τον Πατέρα Αντώνιο για τα συμβάντα που είχαν βγει τότε στη δημοσιότητα. Ο ίδιος, μετά τις βαριές καταγγελίες που είχε κάνει για τη δομή, αλλά είχε προχωρήσει σε μετέπειτα αναθεώρηση των λεγόμενών του, προβαίνοντας σε θερμές δηλώσεις υπέρ του Πατέρα Αντώνιου.

Τώρα, συγγενείς του Ελλάδιου δηλώνουν πως ο συγκεκριμένος άντρας έχει κάνει φυλακή για ληστείες, κλοπές, εκβιασμούς αλλά και ξυλοδαρμούς.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενής του 24χρονου Ελλάδιου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star, όπου και ανέφερε πως «Είναι ένα παράσιτο που ζει εις βάρος άλλων. Έχει κάνει φυλακή τέσσερα χρόνια για ληστείες, κλοπές, εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς. Κανένας από την οικογένεια δε θέλει να έχει επαφή μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα δημιουργούσε προβλήματα. Θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε! Να μείνει στη φυλακή. Έχει αδερφές, έχει ανιψιές σε τέτοια ηλικία. Πήγε σε ένα κοριτσάκι να το εκμεταλλευτεί. Μόνο αηδία μου προκαλεί αυτός ο άνθρωπος».

Η δράση του Ελλάδιου και της συμμορίας και οι ύποπτες κινήσεις του κοριτσιού
Ο Ελλάδιος έχει ήδη ομολογήσει προανακριτικά πως είχε βρεθεί με το 14χρονο κορίτσι σε ξενοδοχείο της οδού Βίκτωρος Ουγκώ στο Μεταξουργείο το βράδυ της Κυριακής μαζί με άλλους τρεις φίλους του. Μεταξύ των φίλων του, είναι ένας ακόμη Έλληνας και ο επονομαζόμενος «Ταχίρ». Και οι τρεις κατηγορούνται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη μαθήτρια, έχει πολλές φορές διαφύγει από το ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων, όμως αργότερα επέστρεφε στη δομή.

Κοινωνικοί λειτουργοί ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι η ανήλικη διέφυγε την τελευταία φορά από το ίδρυμα την 14:30 ώρα της 19/03/2023, επέστρεψε σε αυτό την 08:15 ώρα της 20/03/2023, ενώ διέφυγε εκ νέου την 20:00 ώρα της ίδιας ημέρας.

ΠΗΓΗ: newsbeast

Related Posts

1 of 137