ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΚΟΣΜΟΣΤΩΡΑ

Συνέλαβαν και τους τρείς δράστες κλοπών στην Κεφαλονιά στο λιμάνι Κυλλήνης

Στο λιμάνι της Κυλλήνης συνέλαβαν οι αρχές τους τρεις άνδρες 39, 34 και 27 ετών, που φέρεται να διέπραξαν σωρεία κλοπών σε εκκλησίες της Κεφαλονιάς, αφαιρώντας τάματα και άλλα αντικείμενα που είχαν εναποθέσει οι πιστοί. Όπως προέκυψε μάλιστα από τις έρευνες των αστυνομικών, οι συλληφθέντες εμπλέκονται σε τουλάχιστον 18 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε Ιερούς Ναούς του νησιού.

Η σύλληψή τους έγινε την στιγμή που προσπάθησαν να διαφύγουν από το νησί της Κεφαλονιάς, μετά τη διάπραξη των κλοπών. Για τον εντοπισμό τους και τη μετέπειτα σύλληψή τους οργανώθηκε και υλοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας, οι τρεις δράστες εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν στο λιμάνι της Κυλλήνης, μετά την αποβίβασή τους από πλοίο της γραμμής Πόρος Κεφαλληνίας-Κυλλήνη.

Αναφορικά με τη δράση των συλληφθέντων, μετά από άμεση αξιοποίηση πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, διαπιστώθηκε ότι από το βράδυ της Κυριακής 9 Απριλίου έως και το πρωί της Δευτέρας 10 Απριλίου διέρρηξαν επτά Ιερούς Ναούς στην Κεφαλονιά, στις περιοχές Διβαράτα, Λογαράτα, Φερεντινάτα, Αντιπάτα, Φάρσα, Διλινάτα και Λουρδάτα, αφαιρώντας από τους τέσσερις εξ αυτών, πλήθος ταμάτων, κοσμημάτων και το συνολικό χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Related Posts