ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ήλιδας: Εγκρίσεις διαγωνισμών έργων

Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ήλιδας, στην συνεδρίασή της το μεσημέρι της Παρασκευής υπό την προεδρία του κ. Γιάννη Λυμπέρη, τα πρακτικά επιτροπών για την κατακύρωση διαγωνισμών έργων αγροτικής οδοποιίας σε Αμαλιάδα και τοπικές κοινότητες.

Ειδικότερα, εγκρίθηκε ο διαγωνισμός για το έργο: «Βελτίωση αγροτικών οδών στην Τ.Κ. Μαζαρακίου και Τ.Κ. Εφύρας Δ.Ε. Πηνείας Δήμου Ήλιδας», προϋπολογισμού 199.596,77€ , ο διαγωνισμός για το έργο: «Βελτίωση αγροτικής οδού στις Τ.Κ. Δάφνης και Αγ. Δημητρίου Δ.Ε. Αμαλιάδας Δήμου Ήλιδας», προϋπολογισμού 691.532,26€ και ο διαγωνισμός «Ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου στην κοινότητα Αμαλιάδας», προϋπολογισμού: 500.000,00€ , καθώς επίσης η μελέτη και ο τρόπος εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή κιβωτοειδούς οχετού στη θέση ‘Σκάρες’ Κ. Λάττα και αναβαθμού προστασίας κιβωτοειδούς οχετού θέση ‘Χατζή’ Κ. Σιμόπουλου.

Επιπλέον, εγκρίθηκε ο διαγωνισμός «Ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Ήλιδας 2023», προϋπολογισμού 96.000,00 ευρώ. Πρόκειται για τέσσερις παραλίες του δήμου και ανατίθεται στην εταιρεία «Κυλλήνη Ε.Ε.».

Related Posts

1 of 255