ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΥΡΓΟΣ

Το ΕΕΕΕΚ Πύργου στην Ανθοκομική Έκθεση και στο 2ο Run Pyrgou

Άνοιξη, η ωραιότερη εποχή του χρόνου, η εποχή των λουλουδιών, των χρωμάτων, των μοναδικών ευωδιών! Το σχολείο μας ως ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας συμμετείχε με πολλή αγάπη στις ξεχωριστές και πολύ όμορφες δραστηριότητες που είχε προγραμματίσει ο Δήμος Πύργου. Ο Δήμαρχος Πύργου, κ. Τάκης Αντωνακόπουλος με τους συνεργάτες του οραματίστηκε μέσα στην Άνοιξη να γίνουν εκδηλώσεις που έδωσαν χρώμα, χαρούμενη διάθεση και ζωντάνια στην πόλη. Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων, το ΕΕΕΕΚ Πύργου έδωσε δυναμικό «παρών» συμμετέχοντας στην Ανθοκομική Έκθεση, όπου στήθηκε ένα περίπτερο με τις δημιουργίες των μαθητών του Εργαστηρίου Γεωπονίας Τροφίμων Περιβάλλοντος. Επίσης, συμμετείχε δυναμικά στην παρέλαση των Ανθεστηρίων, όπου οι μαθητές μας με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς έδωσαν ιδιαίτερη νότα χαράς και αισιοδοξίας με την απίστευτη και μοναδική τους ενέργεια. Έπειτα, οι μαθητές απόλαυσαν όλη τη μουσική βραδιά, χόρεψαν, τραγούδησαν και με τη ζωντάνια τους ξεσήκωσαν τους παρευρισκομένους στον χώρο της κεντρικής πλατείας. Την Κυριακή 14 Μαïου ομάδα μαθητών συμμετείχε ενεργά και δυναμικά στο 2ο Run Pyrgou με τη συνοδεία εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου με πολλή αγάπη συνόδευσαν τους μαθητές σε όλες αυτές τις δραστηριότητες πέραν του ωραρίου τους για να δώσουν χαρά και ευκαιρίες στους μαθητές. Όλοι μαζί σαν μια όμορφη οικογένεια απόλαυσαν κάθε στιγμή, διασκέδασαν και ευχήθηκαν να γίνονται πάντα όμορφες εκδηλώσεις.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Πύργου καθώς και τους συνεργάτες του για την αξιόλογη διοργάνωση των πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων και για την ευκαιρία που δόθηκε στους μαθητές μας να συμμετάσχουν και να απολάυσουν κάθε στιγμή των εκδηλώσεων.

Μας συγκινεί ιδιαίτερα η μοναδική αγάπη του κόσμου που σε κάθε εκδήλωση των μαθητών μας τη δίνει απλόχερα. Η αγάπη αυτή μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με όλη μας την ψυχή την ιδιαίτερη προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί οι εκπαιδευτικοί του σχολείου για την κοινωνικοποίηση και τη συμπερίληψη των μαθητών μας. Θα ήθελα, επίσης, προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους εκλεκτούς συναδέλφους του σχολείου μας που συμμετείχαν ενεργά και με πολλή αγάπη και μεράκι. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις εκλεκτές επιχειρηματίες του Πύργου κ. Δώρα Γεωργακοπούλου, « ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, Σ. & Θ., Ο.Ε. ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ ΗΛΕΙΑΣ» και την κ. Βούλα Γεωργακοπούλου (Voula’s Art) για την πολύτιμη στήριξή τυος, καθώς και τον κ. Δημήτρη Μιαούλη, πρόεδρο του «ΣΥΝ.ΠΕ ΤΑΞΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ» που φρόντισε για τη μεταφορά των μαθητών μας.

eeeek run athokom 2
eeeek run athokom 3

Related Posts