ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

1ο Διεθνές Κύπελλο Τιτάν «Χαρ. Χολίδης»: Σημείωσε επιτυχία, να γίνει θεσμός!

Ολοκληρώθηκε χθες με ιδιαίτερη επιτυχία, το 1ο Διεθνές Κύπελλο Τιτάν U15 «Χαρ. Χολίδης» στην Αρχ. Ολυμπία. Πρόκειται για διεθνείς αναπτυξιακούς αγώνες ελληνορωμαϊκής πάλης, στη μνήμη τους δις Ολυμπιονίκη Χαράλαμπου Χολίδη, με διοργανωτή τον Τιτάν Πύργου.
Ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 7-9 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης U17, στα στυλ της ελληνορωμαϊκής, γυναικείας και ελεύθερης πάλης στο Καράτουλα. Διοργανωτές των δύο αυτών παλαιστικών διοργανώσεων είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Πύργου και Αρχ. Ολυμπίας, η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και ο Παλαιστικός Σύλλογος Τιτάν Πύργου, που υπό την καθοδήγηση του περιφερειακού ομοσπονδιακού προπονητή, Αλέξη Κολιτσόπουλου, είναι από τους πιο επιτυχημένους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με πολλά μετάλλια σε πανελλήνιες διοργανώσεις και φυσικά με τον Πρωταθλητή Ευρώπης U17, Αρίωνα Κολιτσόπουλο, στις τάξεις του.

Στο 1ο Διεθνές Κύπελλο Τιτάν «Χαρ. Χολίδης» στην Αρχ. Ολυμπία, πήραν μέρος αθλητές από την Σερβία, την Κροατία, την Μολδαβία, την Ρουμανία, και από την Ελλάδα! Αθλητές από τον Τιτάνα Πύργου, Α.Σ. Τρίκαλα, Λεωνίδα Σπάρτης, ΑΠΣ Τρικάλων, Θησέα Περιστερίου, Π.Ο.Π., Ηρακλή Περ., Αρχέλαο Κατερίνης, Κερκίωνα Χαϊδαρίου, Ογχηστό και Εθνικό Γ.Σ.. Οι αγώνες έκλεισαν με τις απονομές των επάθλων!

Related Posts

1 of 205