ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Deal Μασούτη – Τερζή στην Ηλεία: Κρούση από τον όμιλο της Θεσσαλονίκης – Τι απαντά η ηλειακή εταιρία

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες από αθηναϊκά μέσα για την εξαγορά της εταιρίας σούπερ μάρκετ Τερζής στην Ηλεία από τον όμιλο Μασούτης της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα τα δημοσιεύματα στο capital.gr, αναφέρουν πως η εξαγορά προχώρησε με την απόκτηση έξι καταστημάτων της εταιρίας Τερζής στην Πελοπόννησο. Μόνο που στην πραγματικότητα τα έξι αυτά καταστήματα βρίσκονται στην Ηλεία και τα τέσσερα εξ αυτών στον Πύργο, ενώ από την άλλη η εταιρία Τερζής δεν επιβεβαιώνει το deal.

Το ilialive.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας Γιάννη Τερζή που επιβεβαίωσε μόνο τις επαφές και την κρούση από τον όμιλο Μασούτη, όχι όμως και την συμφωνία.

Ωστόσο στους κύκλους του προσωπικού των σούπερ μάρκετ, έχει αναπτυχθεί η φημολογία πως η εταιρία άλλαξε χέρια, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες.

Εκείνο που θα διαφωτίσει περισσότερο το καταναλωτικό κοινό είναι οι επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές.

Πάντως οι ανακατατάξεις στον χώρο των σούπερ μάρκετ μετά την κρίση του κορωνοϊού αλλά και την εκτίναξη του ενεργειακού κόστος είναι ραγδαίες.

Στην Ηλεία ήδη έχει μπει ο όμιλος των σούπερ μάρκετ Κρητικός με δύο καταστήματα, ένα στην Αμαλιάδα – το πρώην ΑB Food Market που βρισκόταν στην οδό Αγ. Τρύφωνος και ένα ακόμα στην πόλη της Ζαχάρως.

Related Posts

1 of 229